Filter op opleidingsniveau

 

           

Door de tamelijk grote versplintering van de wo-masters wo-masters is gekozen om de masters in deze sectie inhoudelijk te schikken op inhoudelijk profiel. De masterfase leent zich daar ook goed voor ten opzichte van de wo-bachelor aangezien in veel gevallen een inhoudelijke verdieping wordt gekozen. We zijn tot zes inhoudelijke clusters gekomen met elk een aantal wo-masters. In onderstaand overzicht is deze clustering weergegeven.

 

De figuur hieronder geeft de absolute en relatieve instroomontwikkeling weer op de zes clusters van opleidingen. 

 

De relatieve instroom is geïndexeerd ten opzichte van 2005.

Onderstaande tabel kunt u gebruiken om inzicht te krijgen in de chemie-opleidingen die op een universiteit worden gegeven. Bovenin kunt u een universiteit selecteren, standaard is Erasmus Universiteit Rotterdam geselecteerd. De aantallen in de tabel geeft het aantal instromende studenten in 2019 weer aan de universiteit voor de desbetreffende opleiding(en). Bovenin kunt u een ander instroomjaar selecteren.

Onderstaande tabel kunt u gebruiken om inzicht te krijgen in de universiteit waar een chemie-opleiding wordt gegeven. Bovenin kunt u een opleiding selecteren, standaard is de opleiding Chemie - Algemeen geselecteerd. De aantallen in de tabel geeft het aantal instromende studenten in 2019 weer voor de opleiding aan de desbetreffende universiteit(en). Bovenin kunt u een ander instroomjaar selecteren.

Onderstaande tabel kunt u gebruiken om inzicht te krijgen in de universiteit waar een chemie-opleiding wordt gegeven. Bovenin kunt u een opleiding selecteren, standaard is de opleiding M Chemistry geselecteerd. De aantallen in de tabel geeft het aantal instromende studenten in 2019 weer voor de opleiding aan de desbetreffende universiteit(en). Bovenin kunt u een ander instroomjaar selecteren.